Sunday, 27 August 2017

Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !



Assalamualaikum/Salam Sejahtera. Hi,

Sebenarnya lama dah tak join contest ni. Throwback masa dulu-dulu memang selalu join contest. hihihih. Dan pernah jugak menang dalam contest tersebut. Rezeki berpihak pada ai masa tu. Harini tergerak hati untuk bukak blog, buka-buka je ternampak contest dari adik comel ni. So ai saja je nak menghiburkan hati sambil bersiar-siar di rumah orang :) . Nak say 'HI' to all blogger :') . Sebab ai dah lama tinggalkan dunia blog & sekarang masuk semula ke dunia blog dengan wajah baru :D .
.
.
Contest adik ni senang je. Tak susah pon ;). Kepada blogger semua, marilah join contest adik ni, mana tau rezeki berpihak pada anda :')


SYARAT
1. Mestilah follow blog airahsyahirah.blogspot.com. Wajib tau (DONE)2. Follow instagram @airahbeautyhealth (DONE)3. Kalau nak join pastikan blog awak aktif sebab I nak singgah dan komen semua entry ! *gigih4. Buat satu entry ' Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !' dan paste banner dalam tu jangan lupa backlink sekali.5. Kalau rajin komen sekali kenapa nak masuk bloglist I.6. Komen entry penyertaan dalam komen box bawah entry ni.


2 comments:

  1. Ha a dulu dulu masa newbie, selalu gak join contest. La ni dah malas pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..nak mengeratkan silaturrahim antara blogger senanye

      Delete

write some word before you leave :)