Saturday, 9 September 2017

Mencari Photographer Untuk Hari Bahagia Anda..?

Assalammualaikum

Sudah sedia maklum yang husband ai ni encik photographer kan. Sambil menyelam minum air. hehehe. Ai nak jemput uolss untuk like page KAMI ni & sudi-sudi lah lihat ye. Nama page kami 'Pixelchrome Photography'.

.
.

Kami menawarkan pakej yang terbaik untuk uols semua. Kami akan menawarkan pakej mengikut bajet kamu semua. JANGAN RISAU. Available untuk semua tempat taw. SEMUA OK!!. Kami bukan pencekik darah. Kami cuma nak membantu kamu semua je untuk meringankan beban. Sebab kami faham.

.
.

Untuk wedding, pre wedding, post wedding, birthday party, any event, aqiqah, maternity & etc kami buat. Hanya untuk kamu. Kami selalu buat promotion taw. hehe. Rugi kalau tak grab ;) . Ai bagi review sikit untuk gambar-gambar semua ye untuk tatapan kamu semua ;)










Kalau nak tau lebih lanjut sila lah masuk ke web kami 'PIXELCHROME PHOTOGRAPHY' .

Kami pasti dapat membantu anda semua mengikut cita rasa anda ;)


2 comments:

  1. Mereka yg sedang menunggu hari bahagia mesti tgh mencari cari photographer kan Zee.
    Manalah tau ramai yg berminat, adalah rezeki PP ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah klw der rezeki anom :) klw anom berminat blh juga ;) special kami bg price

      Delete

write some word before you leave :)